| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Sleeprem voor rollator

Wielen met sleeprem voor rollators Rehasense

Heeft u ook weleens dat uw rollator zo soepel rolt dat u deze niet bij kunt houden. Krijgt u dikwijls te horen dat u tussen de wielen van uw rollator moet lopen? Dan is een sleeprem of vertragingsrem misschien iets voor u, hiermee kunt u namelijk de rollator aanpassen aan uw loopsnelheid.

Sleepremmen bieden continu weerstand zodat de gebruiker de snelheid van de rollator kan regelen. De achterwielen kunnen van licht tot middelzwaar beremd worden, u kunt beide wielen afzonderlijk instellen. Ze zijn dan ook bijzonder geschikt voor Parkinsonpatiënten of voor gebruikers die een meer stabiel gevoel nodig hebben. Door deze rem wordt u geremd als het lopen met de rollator te vlot gaat en heeft u niet meer het gevoel dat de rollator met u aan de loop gaat. Deze sleepremmen zorgen ervoor dat uw rollator geleidelijk afremt wanneer deze vaart heeft en wordt losgelaten.

De vertragings- of sleepremmen worden op de achterwielen gemonteerd en zijn eenvoudig af te stellen.  Ze zijn geschikt voor alle rollators van Rehasense en leverbaar met harde of zachte banden. Een goedkopere oplossing dan een echte Parkinsonrollator, ons advies is wel om de rollator even uit te komen proberen.
We zien u graag in onze showroom waar er één staat!

 

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over Sleeprem voor rollator
  Premium dealer van:
  Tips!
  Gebruikte Easy Rider van Van Raam

  Te koop aangeboden Van Raam Driewielfiets Easy Rider in zeer goede staat en er is weinig kilometers mee gereden. Jaar van fabricage is 2017. De aanschafprijs inclusief toebehoren bedroeg €7.505,–
  Nu voor een prijs van €4.846,–
  <lees meer>

  Nieuwe gebruikte traplift

  Sinds kort hebben we een nieuwe samenwerking met Smienk Trapliften.

  Van de week hebben we onze eerste klant erg blij gemaakt met zijn nieuwe gebruikte traplift.

  Dat geeft al gauw een besparing van een paar duizend euro toch mooi meegenomen in deze dure tijd.

  Mobiliteit op Maat heeft nieuws!

  In samenwerking met Bax rijopleidingen zijn wij in januari 2023 gestart met geven van rijlessen voor mensen met een functiebeperking. Wij hebben een VW Golf ID-3 voorzien van enkele aanpassingen waaronder het gas geven en remmen aan het stuurwiel maar ook het bedienen van het gaspedaal met uw linker voet. Voor informatie vragen wij u contact op te nemen met Bax rijopleidingen te Drunen. Telefoon 0416-372450 of met ons natuurlijk 0416-560160

   

  Te koop gebruikte 3 wiel fiets van ROAM

  Te koop aangeboden: Rider met zitje van Roam

  inclusief versnellingsnaaf met 7 versnellingen en handrem, boodschappenmand en veiligheidsslot.

  Bouwjaar september 2021 van € 3634,= voor € 2995,=

  Meer tips!