| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Sleeprem voor rollator

Wielen met sleeprem voor rollators Rehasense

Een sleeprem of vertragingsrem is speciaal om de rollator aan te passen aan de loopsnelheid van de gebruiker. Sleepremmen bieden continu weerstand zodat de gebruiker de snelheid van de rollator kan regelen. De achterwielen kunnen van licht tot middelzwaar beremd worden, u kunt beide wielen afzonderlijk instellen. Ze zijn dan ook bijzonder geschikt voor Parkinsonpatiƫnten of voor gebruikers die een meer stabiel gevoel nodig hebben. Door deze rem wordt u geremd als het lopen met de rollator te vlot gaat en heeft u niet meer het gevoel dat de rollator met u aan de loop gaat. Deze sleepremmen zorgen ervoor dat uw rollator geleidelijk afremt wanneer deze vaart heeft en wordt losgelaten.

De vertragings- of sleepremmen worden op de achterwielen gemonteerd en zijn eenvoudig af te stellen.Ā  Ze zijn geschikt voor alle rollators van Rehasense en leverbaar met harde of zachte banden. Een goedkopere oplossing dan een echte Parkinsonrollator, ons advies is wel om de rollator even uit te komen proberen.
We zien u graag in onze showroom.

 

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over Sleeprem voor rollator
  Premium dealer van:
  Tips!
  Mobiliteit op Maat heeft nieuws!

  In samenwerking met Bax rijopleidingen zijn wij in januari 2023 gestart met geven van rijlessen voor mensen met een functiebeperking. Wij hebben een VW Golf ID-3 voorzien van enkele aanpassingen waaronder het gas geven en remmen aan het stuurwiel maar ook het bedienen van het gaspedaal met uw linker voet. Voor informatie vragen wij u contact op te nemen met Bax rijopleidingen te Drunen. Telefoon 0416-372450 of met ons natuurlijk 0416-560160

   

  Te koop aangeboden een gebruikte Solo 4 met bouwjaar 2021.
  Nu in prijs verlaagd!!
  Te koop gebruikte Solo 4 scootmobiel met bouwjaar 2021 slechts 75 km op de teller.

  <lees meer>

  Meer tips!