| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Server CF

De Server Carbon Rollator is een van de meest lichtste rollator die er verkrijgbaar is. De Carbon Rollator is namelijk grotendeels vervaardigd van carbonvezels. De Carbon Rollator weegt hierdoor nog geen 5.2 kg. De rollator is ultralicht, maar ook nog eens zeer prettig in gebruik, stijlvol en van topkwaliteit. Carbon is namelijk hoog technisch materiaal dat de rollator bijzonder stevig maakt en zorgt voor een extra veilige, bijna onverwoestbare, rollator. Carbon Rollator kan tot 150 kg belast worden.

Heeft u ook nog vaker last van uw handen of minder grip in uw handen? Ook dan is de Athlon Rollator uiterst geschikt. Zo is de rollator voorzien van ergonomische handgrepen, met reflectors, die in hoogte verstelbaar (66 – 86 cm) zijn. Hierdoor kan de rolstoel op de gebruiker worden afgestemd voor optimaal comfort en gemak. De handremmen werken verder zeer soepel en kunnen gebruik worden met weinig kracht.

Rehasense Server Carbon Rollator: Opvouwbaar en uiterst-lichtgewicht

De Server Carbon Rollator is gemakkelijk op te vouwen. Door het geïntegreerde vergrendelingsysteem blijft de Server ingeklapt, waardoor deze tevens eenvoudig is weg te zetten of te transporteren.

Server Carbon Fiber Technologie
De Server CF rollator vertegenwoordigt de elegantie en de prestaties van de Rehasense rollators. Met een gewicht van ca. 5.1 kg kan de Server tot 150 kg belast worden. Het ontwerp van het frame en de speciaal gevormde handgrepen zorgen voor optimaal comfort voor de gebruiker (licht te wenden, kleine draaicirkel en stabiel)

Stabiel en duurzaam
De server Carbon rollator beschikt over lichte en zeer betrouwbare remmen. Een wandeling buiten wordt uiterst comfortabel met de TPE-gelaagde onbreekbare wielen met rubber loopvlak. Zo zijn oneffenheden bijna niet waar te nemen. Onderhoudsvrij. Het ontwerp van het frame en de speciaal gevormde handgrepen zorgen voor optimaal comfort voor de gebruiker (licht te wenden, kleine draaicirkel en stabiel).

 

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over Server CF
  Standaard uitrusting

  Voor gebruik binnen- en buitenshuis

  Garantie: 8 jaar gelimiteerd.

  • Met stokhouder
  • Step pedaal en veiligheidsreflectoren rondom.
  • Praktische afneembare boodschappentas (max. 5 kg inhoud)
  • Door de vergrendeling blijft de rollator ingeklapt gesloten en is daardoor eenvoudig te transporteren of weg te zetten.
  • Frame en zitting zijn getest op een maximale belasting van 150 kg. Lichte en betrouwbare remmen. TPE-gelaagde onbreekbare wielen met rubber loopvlak. Onderhoudsvrij. Het ontwerp van het frame en de speciaal gevormde handgrepen zorgen voor optimaal comfort voor de gebruiker (licht te wenden, kleine draaicirkel en stabiel)
  • De Server CF rollator is verkrijgbaar in 3 maten, small, medium en large.
  • Zithoogtes: small/50 cm, medium/55 cm, large/62 cm.
  • Zitbreedte 46 cm voor alle maten
  • De handgrepen zijn soepel in hoogte te verstellen vanaf 60 cm bij de lage tot 102 cm voor de hoge versie.
  • Zachte ergonomische handvaten met reflector, ingesteld voor de juiste stand van de hand, soepele handremmen.
  • Carbon fiber (koolstofvezel)
  • Voor de Server rollator is een breed assortiment aan accessoires beschikbaar.
  • De Server CF is CE-gecertificeerd en voldoet aan de eisen van EU voorschrift 2017/745 (MDR) voor medische apparatuur.

   


  Premium dealer van:
  Tips!
  Gebruikte Easy Rider van Van Raam

  Te koop aangeboden Van Raam Driewielfiets Easy Rider in zeer goede staat en er is weinig kilometers mee gereden. Jaar van fabricage is 2017. De aanschafprijs inclusief toebehoren bedroeg €7.505,–
  Nu voor een prijs van €4.846,–
  <lees meer>

  Nieuwe gebruikte traplift

  Sinds kort hebben we een nieuwe samenwerking met Smienk Trapliften.

  Van de week hebben we onze eerste klant erg blij gemaakt met zijn nieuwe gebruikte traplift.

  Dat geeft al gauw een besparing van een paar duizend euro toch mooi meegenomen in deze dure tijd.

  Mobiliteit op Maat heeft nieuws!

  In samenwerking met Bax rijopleidingen zijn wij in januari 2023 gestart met geven van rijlessen voor mensen met een functiebeperking. Wij hebben een VW Golf ID-3 voorzien van enkele aanpassingen waaronder het gas geven en remmen aan het stuurwiel maar ook het bedienen van het gaspedaal met uw linker voet. Voor informatie vragen wij u contact op te nemen met Bax rijopleidingen te Drunen. Telefoon 0416-372450 of met ons natuurlijk 0416-560160

   

  Te koop gebruikte 3 wiel fiets van ROAM

  Te koop aangeboden: Rider met zitje van Roam

  inclusief versnellingsnaaf met 7 versnellingen en handrem, boodschappenmand en veiligheidsslot.

  Bouwjaar september 2021 van € 3634,= voor € 2995,=

  Meer tips!