| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Navigator en Navigator Air

Navigator Rollator

Stijlvol
De Navigator is een rollator met onderarmsteunen speciaal ontworpen voor gebruikers met artritis en / of beperkte functie van armen en handen.
De stabiele en comfortabele onderarmschalen zijn in hoogte en de handgrepen in hoek verstelbaar om de meest comfortabele handpositie in te kunnen stellen. Ook verkrijgbaar met draaibare onderarmschalen voor het instellen van de meest comfortabele armpositie. (deze is enkel verkrijgbaar in large)
Het frame en de zitting zijn getest voor een maximale belasting van 150 kg. Zeer licht te bedienen met betrouwbare remmen. TPE gelaagde wielen met rubberen loopvlak.
De rollator geeft direct een bijzonder stabiel en veilig gevoel en is licht te manoeuvreren voor gebruikers met weinig kracht in hun armen.

Zie dit filmpje

Navigator Air

Navigator AIR buitenrollator (outdoor rollator met armschalen)
De Rehasense buitenrollator met armschalen is gebaseerd op de Explorer buitenrollator met de grote zachte PU-banden, waarmee dit een van de enige rollators met onderarmschalen is waarmee je ook buiten op ruw terrein kunt lopen, zelfs in het bos.
Deze rollator is geschikt voor gebruikers met weinig kracht in hun polsen.
Een robuuste buitenrollator, relatief licht nog onder de 12,5 kg, met een hoge mate van stabiliteit en licht te hanteren.

De Navigator AIR wordt standaard geleverd met draaibare onderarmschalen.

 

 

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over Navigator en Navigator Air
  Standaard uitrusting
  • Enkel geschikt voor gebruik op vlakke ondergrond
  • Garantie: 8 jaar gelimiteerd.
  • Met comfortabele onderarmschalen, praktische afneembare tas (max. 5 kg inhoud).
  • Door de vergrendeling blijft de rollator ingeklapt stevig gesloten en is daardoor eenvoudig te transporteren of weg te zetten.
  • Frame en zitting zijn getest op een maximale belasting van 150 kg. Licht te bedienen betrouwbare remmen. TPE-gelaagde onbreekbare wielen met rubber loopvlak. Onderhoudsvrij.
  • De Navigator is verkrijgbaar in de versie Large en Medium. Zithoogtes: Large/62 cm, Medium/55 cm. Zitbreedte 46 cm voor beide maten.
  • De onderarmschalen van de Navigator zijn eenvoudig in hoogte te verstellen van 75 tot 120 cm. Het ergonomische ontwerp van het frame en de speciale handgrepen zorgen voor optimaal comfort voor de gebruiker
  • Optimaal gevormde handgrepen in te stellen voor de juiste stand van de hand met een makkelijk te bedienen rem en soepel op de handrem te zetten.
  • Met zachte PU banden voor hoog rijcomfort voor gevoelige gebruikers.
  • Aluminium.
  • Hetzelfde uitbreide assortiment van accessoires als voor de andere rollators past op deze rollator.

  De Navigator is CE -gecertificeerd en voldoet aan de eisen van EU-voorschrift 2017/745 (MDR) voor medische apparatuur.

   

   

   


  Premium dealer van:
  Tips!

  Te koop aangeboden Van Raam Driewielfiets Easy Rider in zeer goede staat en er is weinig kilometers mee gereden. Jaar van fabricage is 2017. De aanschafprijs inclusief toebehoren bedroeg €7.505,–
  Nu voor een prijs van €4.846,–
  <lees meer>

  Gesloten

  Vrijdag na koningsdag en na Hemelvaart respectievelijk  28 april en 19 mei zijn wij gesloten.

  De zaterdagen zijn wij op afspraak gewoon geopend.

   

  Nieuwe gebruikte traplift

  Sinds kort hebben we een nieuwe samenwerking met Smienk Trapliften.

  Van de week hebben we onze eerste klant erg blij gemaakt met zijn nieuwe gebruikte traplift.

  Dat geeft al gauw een besparing van een paar duizend euro toch mooi meegenomen in deze dure tijd.

  Mobiliteit op Maat heeft nieuws!

  In samenwerking met Bax rijopleidingen zijn wij in januari 2023 gestart met geven van rijlessen voor mensen met een functiebeperking. Wij hebben een VW Golf ID-3 voorzien van enkele aanpassingen waaronder het gas geven en remmen aan het stuurwiel maar ook het bedienen van het gaspedaal met uw linker voet. Voor informatie vragen wij u contact op te nemen met Bax rijopleidingen te Drunen. Telefoon 0416-372450 of met ons natuurlijk 0416-560160

   

  Meer tips!