| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Gemino 30 comfort met pluspakket

Uitstekende binnen/buiten rollator met comfortabele eigenschappen.

De Gemino 30 Comfort rollator met Pluspakket is compact en een echte lichtgewicht met uitstekende rijeigenschappen en stabiliteit. Met zijn extra grote zachte wielen en mooie velgen kan je met deze design rollator comfortabel en veilig lopen.

Deze rollator is standaard voorzien van een luxe bagagemand, comfortabele rugsteun en een kruk/stokhouder.

De Gemino 30 Comfort met Pluspakket is ideaal voor in huis, maar ook voor buiten.

Uiterst wendbaar binnenshuis met uitstekende buitenprestaties

Deze buiten rollator is compact en licht van gewicht met uitstekende rijeigenschappen voor zowel binnen als buiten. De Gemino 30 Comfort komt standaard met een krukhouder, rugondersteuning en luxe bagagemand en is dus niet zomaar een loophulpmiddel. Het lichtgewicht design, de functionaliteit, de hoogwaardige materialen in combinatie met de uitstekende en comfortabele rijeigenschappen maakt de Gemino 30 Comfort met Pluspakket de ideale rollator voor binnen en buiten gebruik.

Een luxe en stijlvolle bagagemand

Deze luxe bagagemand die met de lichtgewicht buiten rollator wordt geleverd heeft extra lange handvatten en is eenvoudig met één hand te bedienen. Ook is de bagagemand makkelijk te bevestigen met het kliksysteem.

De mand kan makkelijk 10 kg bagage meenemen en is beschikbaar in de kleur black.

Comfortabele steun in de rug

Comfortabel wandelen, dat is wat je kan verwachten van de GEMINO 30 Comfort. De hoogte-instelling met memoryfunctie zorgt ervoor dat de duwhandvatten altijd in de juiste positie staan. Door het unieke vouwkliksysteem is de rollator eenvoudig mee te nemen in de auto of op te bergen in huis. De rollator is makkelijk te hanteren, zelfs in opgevouwen positie. Daarnaast heeft de rollator een brede zitting, voor wanneer je wilt uitrusten tijdens het wandelen.

Krukhouder

Deze houder kan eenvoudig aan een willekeurige zijkant van de rollator worden bevestigd. Zo hoef je geen wandelstok of kruk meer te dragen of thuis achter te laten en zijn ze altijd binnen handbereik! Dit is niet alleen heel handig, maar ook nog eens veilig!

Voor twee krukken kan er een tweede houder gemonteerd worden aan de andere kant van de rollator.

Ruim assortiment aan accessoires en opties

Deze Gemino 30 Comfort heeft een gebruikerslengte van 150-200 cm en kan volledige worden ingesteld! Een dienblad, paraplu, vertraagrem of duidelijke verlichting? Kies de opties die passen bij jouw behoeften en actieve lifestyle!

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over Gemino 30 comfort met pluspakket
  Premium dealer van:
  Tips!
  Gebruikte Easy Rider van Van Raam

  Te koop aangeboden Van Raam Driewielfiets Easy Rider in zeer goede staat en er is weinig kilometers mee gereden. Jaar van fabricage is 2017. De aanschafprijs inclusief toebehoren bedroeg €7.505,–
  Nu voor een prijs van €4.846,–
  <lees meer>

  Nieuwe gebruikte traplift

  Sinds kort hebben we een nieuwe samenwerking met Smienk Trapliften.

  Van de week hebben we onze eerste klant erg blij gemaakt met zijn nieuwe gebruikte traplift.

  Dat geeft al gauw een besparing van een paar duizend euro toch mooi meegenomen in deze dure tijd.

  Mobiliteit op Maat heeft nieuws!

  In samenwerking met Bax rijopleidingen zijn wij in januari 2023 gestart met geven van rijlessen voor mensen met een functiebeperking. Wij hebben een VW Golf ID-3 voorzien van enkele aanpassingen waaronder het gas geven en remmen aan het stuurwiel maar ook het bedienen van het gaspedaal met uw linker voet. Voor informatie vragen wij u contact op te nemen met Bax rijopleidingen te Drunen. Telefoon 0416-372450 of met ons natuurlijk 0416-560160

   

  Te koop gebruikte 3 wiel fiets van ROAM

  Te koop aangeboden: Rider met zitje van Roam

  inclusief versnellingsnaaf met 7 versnellingen en handrem, boodschappenmand en veiligheidsslot.

  Bouwjaar september 2021 van € 3634,= voor € 2995,=

  Meer tips!