| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Server HD

Rehasense Rollator Server HD Comfort met SOFT wielen (7,9 kg)

De Server HD (Heavy Duty) rollator is de extra verstevigde uitvoering van de Rehasense Server rollator. De rollator heeft een zitbreedte van 55 cm en een maximaal gebruikersgewicht van 200 kg. Ondanks de versteviging heeft de rollator een gewicht van slechts 7,9 kg exclusief tas. De speciale SOFT wielen zorgen ervoor dat u het maximale loopcomfort heeft over zowel gladde als ongelijke ondergronden. Hierdoor heeft u minder last van trillingen tijdens het lopen over bijvoorbeeld kinderkopjes. Voorzien van licht bedienbare remmen met parkeerfunctie. Standaard geleverd met stokhouder, drempelhulp en afneembare boodschappentas.

Makkelijk opvouwbaar

Wanneer u de rollator mee wilt nemen met de auto of het openbaar vervoer, kunt u deze eenvoudig inklappen door de lus aan de zitting omhoog te trekken. Vervolgens kunt u de rollator door middel van de rode clip vergrendelen, zodat deze gesloten blijft tijdens transport.

SOFT Wielen

De Server HD Comfort is uitgevoerd met SOFT banden. Deze zachte banden zorgen ervoor dat schokken tijdens het lopen over bijvoorbeeld klinkers, worden geabsorbeerd.

In hoogte verstelbaar

Om veilig met de rollator te lopen is het belangrijk dat de handvatten om de juiste hoogte worden afgesteld. Dit kunt u eenvoudig zelf doen door de schroefknoppen los te draaien en de handvatten naar boven of beneden te bewegen. De juiste hoogte bepaalt u door tussen de achterwielen van de rollator te gaan staan en uw armen langs uw lichaam te laten hangen. Wij adviseren om de handvatten vervolgens op polshoogte af te stellen. De Server HD medium is te verstellen van 66 – 86 cm en de Large van 74 – 102 cm.

Parkeerrem

De Server HD rollator is voorzien van licht bedienbare remmen met parkeerfunctie. Wanneer u tijdens het lopen wilt afremmen doet u dit door de remhendel in te knijpen. Wanneer u wilt gaan zitten duwt u de remhendel naar beneden. De rollator staat dan op de parkeerstand.

 

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over Server HD
  Standaard uitrusting

  Voor gebruik binnen- en buitenshuis
  Garantie: 8 jaar gelimiteerd.

  • Met stokhouder
  • Step pedaal en veiligheidsreflectoren rondom
  • Praktische afneembare boodschappentas (max. 5 kg inhoud)
  • Opvouwbaar, door de vergrendeling blijft de rollator ingeklapt stevig gesloten en is daardoor eenvoudig te transporteren of weg te zetten.
  • Stabiel en duurzaam, frame en zitting zijn getest op een maximale belasting van 200 kg. Lichte en betrouwbare remmen. TPE-gelaagde onbreekbare wielen met rubber loopvlak. Onderhoudsvrij. Het ontwerp van het frame en de speciaal gevormde handgrepen zorgen voor optimaal comfort voor de gebruiker (licht te wenden, kleine draaicirkel en stabiel).
  • De Athlon HD rollator is verkrijgbaar in medium; 55 cm en large; 62 cm..
  • Hoogte verstelbaar, de handgrepen zijn soepel in hoogte te verstellen tot 102 cm.
  • Zachte ergonomisch gevormde handvatten met reflector, ingesteld voor de juiste stand van de hand. Soepele handremmen
  • Comfortvoering, met zachte PU banden voor hoog rijcomfort op oneffen ondergrond.
  • Frame materiaal: carbon fiber (koolstofvezel)
  • Voor de Athlon rollator is een breed assortiment aan accessoires beschikbaar
  • De Rehasense Athlon is CE-gecertificeerd en voldoet aan de eisen van EU voorschrift 93/42 EEC voor medische apparatuur.

  Premium dealer van:
  Tips!
  Gebruikte Easy Rider van Van Raam

  Te koop aangeboden Van Raam Driewielfiets Easy Rider in zeer goede staat en er is weinig kilometers mee gereden. Jaar van fabricage is 2017. De aanschafprijs inclusief toebehoren bedroeg €7.505,–
  Nu voor een prijs van €4.846,–
  <lees meer>

  Nieuwe gebruikte traplift

  Sinds kort hebben we een nieuwe samenwerking met Smienk Trapliften.

  Van de week hebben we onze eerste klant erg blij gemaakt met zijn nieuwe gebruikte traplift.

  Dat geeft al gauw een besparing van een paar duizend euro toch mooi meegenomen in deze dure tijd.

  Mobiliteit op Maat heeft nieuws!

  In samenwerking met Bax rijopleidingen zijn wij in januari 2023 gestart met geven van rijlessen voor mensen met een functiebeperking. Wij hebben een VW Golf ID-3 voorzien van enkele aanpassingen waaronder het gas geven en remmen aan het stuurwiel maar ook het bedienen van het gaspedaal met uw linker voet. Voor informatie vragen wij u contact op te nemen met Bax rijopleidingen te Drunen. Telefoon 0416-372450 of met ons natuurlijk 0416-560160

   

  Te koop gebruikte 3 wiel fiets van ROAM

  Te koop aangeboden: Rider met zitje van Roam

  inclusief versnellingsnaaf met 7 versnellingen en handrem, boodschappenmand en veiligheidsslot.

  Bouwjaar september 2021 van € 3634,= voor € 2995,=

  Meer tips!