| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Tweedehands trapliften van Smienk

In het proces voordat u een traplift aanschaft komt er veel informatie op u af. Past het wel, binnen- of buitenzijde en is een traplift wel veilig?

Om u daarbij te helpen komt één van de adviseurs geheel vrijblijvend bij u thuis om samen met u uw wensen door te nemen. U krijgt daarin advies en een offerte op maat en als u akkoord gaat dan kunt u binnen 3 weken uw traplift in huis verwachten. Met spoed is het zelfs mogelijk binnen 48 uur.

Mobiliteit op maat werkt samen met Smienk Trapliften. Smienk levert moderne tweedehands trapliften van alle A-merken. Vernieuwd, aan uw situatie aangepast en met garantie. Zo heeft u een betrouwbare traplift voor een scherpe prijs.

De trapliften van Smienk worden geleverd met volledige garantie. Bovendien werken ze niet alleen als nieuw, ze zien er ook goed uit. Eventueel met nieuwe lak en nieuwe bekleding. Smienk levert trapliften van o.a. Otolift, ThyssenKrupp en Handicare.

Door de ruime keuze in A-merken kan Smienk eigenlijk altijd een jong gebruikte traplift leveren die past bij uw trap. Van binnenzijde tot buitenzijde. Voor buitentrappen, smalle en steile trappen en zelfs voor wenteltrappen.

Door te kiezen voor een traplift van Smienk kunt u tot 60% goedkoper uit zijn.

Wilt u een inkijkje in het bedrijf? Klik dan op dit filmpje!

 

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over Tweedehands trapliften van Smienk
  Premium dealer van:
  Tips!
  Gebruikte Easy Rider van Van Raam

  Te koop aangeboden Van Raam Driewielfiets Easy Rider in zeer goede staat en er is weinig kilometers mee gereden. Jaar van fabricage is 2017. De aanschafprijs inclusief toebehoren bedroeg €7.505,–
  Nu voor een prijs van €4.846,–
  <lees meer>

  Nieuwe gebruikte traplift

  Sinds kort hebben we een nieuwe samenwerking met Smienk Trapliften.

  Van de week hebben we onze eerste klant erg blij gemaakt met zijn nieuwe gebruikte traplift.

  Dat geeft al gauw een besparing van een paar duizend euro toch mooi meegenomen in deze dure tijd.

  Mobiliteit op Maat heeft nieuws!

  In samenwerking met Bax rijopleidingen zijn wij in januari 2023 gestart met geven van rijlessen voor mensen met een functiebeperking. Wij hebben een VW Golf ID-3 voorzien van enkele aanpassingen waaronder het gas geven en remmen aan het stuurwiel maar ook het bedienen van het gaspedaal met uw linker voet. Voor informatie vragen wij u contact op te nemen met Bax rijopleidingen te Drunen. Telefoon 0416-372450 of met ons natuurlijk 0416-560160

   

  Te koop gebruikte 3 wiel fiets van ROAM

  Te koop aangeboden: Rider met zitje van Roam

  inclusief versnellingsnaaf met 7 versnellingen en handrem, boodschappenmand en veiligheidsslot.

  Bouwjaar september 2021 van € 3634,= voor € 2995,=

  Meer tips!