| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Driewielfietsen of duo fietsen

Mocht u met een reguliere fiets, al dan niet voorzien van trapondersteuning, niet veilig meer uit de voeten kunnen dan hebben wij voor u een aantal oplossingen om toch al trappend mobiel te blijven. Wij werken hiervoor nauw samen met ROAM Special Cycles en VanRaam.   In onze showroom hebben we van beide merken een duofiets staan,beide fietsen zijn elektrisch ondersteund. Van Roam hebben we ook de duofiets staan. U kunt vrijblijvend bij ons een afspraak voor een proefritje maken.  Bij ons kunt u ook terecht voor onderhoud van fietsen van beide merken. 

Van Raam:

Easy Rider zitdriewielfiets

De Easy Rider driewielfiets is een zitdriewielfiets voor volwassenen. Door het unieke frame is er een lage instap en ligt het zwaartepunt lager. Een groot voordeel van deze derde generatie zitdriewielfiets is dat de Easy Rider heel eenvoudig fietst, ook als je nog nooit op een driewielfiets hebt gefietst. De Easy Rider heeft een comfortabele zitting met verstelbare rugsteun, stuitontlasting en opstaande randen aan de zijkant voor een beter zitcomfort en zijdelingse steun. Dit zorgt voor een stabiel en veilig gevoel. De afstand van de zitting is eenvoudig te verstellen met de snelspanhendel. Afstappen gaat eenvoudig doordat de fiets een wat hogere zitting heeft. De voorwaartse trapbeweging en de vering in het frame zorgen voor een perfect rijcomfort. De Easy Rider zitdriewielfiets is enorm wendbaar en heeft een kleine draaicirkel. Ook past de fiets door een normale deur. Je kunt de Easy Rider ook in 3D / Augmented Reality bekijken! Bekijk hier de Easy Rider in jouw ruimte. Meer informatie krijgt u via deze link 

Fun2Go duofiets

 

De Fun2Go duofiets van Van Raam is een speciale tandem met drie wielen. Omdat je naast elkaar zit en niet achter elkaar wordt deze fiets ook wel side-by-side tandem genoemd. Veelal wordt de Fun2Go duofiets uitgerust met een elektro-motor zodat je ook kunt fietsen met trapondersteuning zodat het fietsen nog eenvoudiger gaat.
Op de duo-fiets is er 1 persoon die de fiets bestuurt en remt. De passagier die naast de bestuurder zit kan wel mee trappen maar niet sturen of remmen. Meer informatie krijgt u via deze link.

 

 

Balance lage instap fiets

De Balance lage instapfiets van Van Raam is een comfortfiets met een lage instap en een uniek ontwikkeld frame. Bij de Balance fiets kun je altijd met beide voeten op de grond zonder van het zadel af te gaan en toch met een optimaal gestrekt been fietsen.

Het grote voordeel van de Balance is de unieke ergonomische zithouding. Polsen, schouders en nek worden tijdens het fietsen nauwelijks belast. Door de meer voorwaartse trapbeweging kun je de kracht van je benen beter benutten dan bij een klassieke fiets. Doordat het zwaartepunt wat lager ligt is het fietsen extra makkelijk en comfortabel. Deze fiets is dus veel meer dan een lage instapfiets, hij is veel veiliger doordat je op het zadel kunt blijven zitten bij een stop.
De Balance is te verkrijgen met vele andere opties, deze kun je bekijken in onze configurator of op de prijslijst. Meer informatie krijgt u via deze link.

Roam:

Rider met zitje

De Rider met zitje is een veelzijdige 3-wieler die zeer compleet uit te voeren is. Door de optie elektro-ondersteuning toe te passen kan de fiets zelfs beschikken over een actieradius van wel 90km*. Moet de fiets zo eenvoudig mogelijk zijn? Ook dat is geen probleem, configureer hem zoals je wilt! De Rider beschikt over een makkelijk instelbaar zitje die eventueel met armleuningen uitgevoerd kunnen worden. Dit kan zorgen voor meer stabiliteit tijdens het fietsen. De universele frame geometrie maakt dat deze fiets ideaal is voor verschillende lichaamlengtes. Met de optie elektro-ondersteuning wordt het fietsen nog gemakkelijker! Meer informatie krijgt u via deze link.

 

                                          Twinbike met zitjes

De Twinbike met zitjes combineert comfort en stabiliteit. Het comfortabele zitje is eenvoudig te verstellen waardoor de Twinbike door iedereen te gebruiken is.  Elke trapplaats beschikt over zijn eigen aandrijving. De persoon aan de linkerzijde stuurt. Eenvoudig verstelbare zitjes om eenvoudig de zitjes in de juiste positie te plaatsen, ideaal wanneer de fiets op locaties wordt gebruikt waar verschillende personen gebruik van maken. Een onderhoudsvriendelijke Twinbike door zijn robuust stalen frame en een laagdrempelige afmontage naar keuze. Optioneel met elektro ondersteuning uitvoerbaar. Meer informatie krijgt u via deze link.
Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over Driewielfietsen of duo fietsen
  Premium dealer van:
  Tips!
  Te koop aangeboden een gebruikte Solo 4 met bouwjaar 2021.
  Nu in prijs verlaagd!!
  Te koop gebruikte Solo 4 scootmobiel met bouwjaar 2021 slechts 75 km op de teller.

  <lees meer>

  Te koop gebruikte 3 wiel fiets van ROAM

  Te koop aangeboden: Rider met zitje van Roam

  inclusief versnellingsnaaf met 7 versnellingen en handrem, boodschappenmand en veiligheidsslot.

  Bouwjaar september 2021 van € 3634,= voor € 2995,=

  Gebruikte V-Drive duw ondersteuning

  We hebben een tweedehands V-Drive duw ondersteuning vandaag binnen gekregen. <lees meer>

  Meer tips!