| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Gebruikte rolstoel extra breed van Vermeiren

Vraagprijs: € 175,= inclusief extra kussen!

De nieuwe Jazz S50 ‘carbon grijs’ rolstoel van Vermeiren blinkt uit in zijn eenvoud. De Jazz S50 is een zeer gebruikersvriendelijke en degelijke rolstoel, ideaal voor incidenteel gebruik. Breedte 50 cm met een maximaal belastbaar gewicht van 130 kg.

Naast dat de Jazz S50 zeer geschikt is voor particulieren, leent deze rolstoel zich ook goed voor de verhuur en/of uitleen, bij zowel dealers als bij zorginstellingen.

De Jazz S50 is praktisch en comfortabel in het gebruik, dit voor zowel de begeleider als de gebruiker. De rolstoel is demontabel voor het transport met een auto. Met de norm ISO 7176-19 voldoet de rolstoel aan de eisen voor veilig vervoer van rolstoelgebruikers.

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over Gebruikte rolstoel extra breed van Vermeiren
  Premium dealer van:
  Tips!

  Te koop aangeboden Van Raam Driewielfiets Easy Rider in zeer goede staat en er is weinig kilometers mee gereden. Jaar van fabricage is 2017. De aanschafprijs inclusief toebehoren bedroeg €7.505,–
  Nu voor een prijs van €4.846,–
  <lees meer>

  Gesloten

  Vrijdag na koningsdag en na Hemelvaart respectievelijk  28 april en 19 mei zijn wij gesloten.

  De zaterdagen zijn wij op afspraak gewoon geopend.

   

  Nieuwe gebruikte traplift

  Sinds kort hebben we een nieuwe samenwerking met Smienk Trapliften.

  Van de week hebben we onze eerste klant erg blij gemaakt met zijn nieuwe gebruikte traplift.

  Dat geeft al gauw een besparing van een paar duizend euro toch mooi meegenomen in deze dure tijd.

  Mobiliteit op Maat heeft nieuws!

  In samenwerking met Bax rijopleidingen zijn wij in januari 2023 gestart met geven van rijlessen voor mensen met een functiebeperking. Wij hebben een VW Golf ID-3 voorzien van enkele aanpassingen waaronder het gas geven en remmen aan het stuurwiel maar ook het bedienen van het gaspedaal met uw linker voet. Voor informatie vragen wij u contact op te nemen met Bax rijopleidingen te Drunen. Telefoon 0416-372450 of met ons natuurlijk 0416-560160

   

  Meer tips!