| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Zeer nette gebruikte Atrodese trippelstoel

Gebruikte Arthrodesestoel met beensteun

Aankoopprijs: € 1.550,=  Vraagprijs: € 950,=

Een arthrodesestoel is dé oplossing als u pijnklachten in de heup of knie ervaart bij een standaard zithouding. De Mondo trippelstoelen uit ons assortiment zijn met arthrodesezitting leverbaar. Met een arthrodesestoel kunt u uw linker- en / of rechterbeen in uw gewenste zithoek op maat instellen. Met een hendel onder de zitting kunt u eenvoudig het voorste zitgedeelte naar beneden kantelen in de gewenste hoek. De kantelfunctie ontlast de benen, heup, knieën. Samengevat bij ernstige pijnklachten adviseren wij een vrijblijvende afspraak te maken voor een arthrodesestoel demo. Geef uw benen meer ontspanning.

Arthrodesestoel voor benen in andere houding

Arthrodesestoelen worden vooral ingezet bij fysieke hinder, ongemak en pijn aan benen, knieën of heupen. De reguliere 90 graden houding leidt bij u tot irritatie of pijnklachten. U ontspant door het been in een andere houding te zetten. Meestal doen we ook een comfortabele traagschuim perfolatex zitkussen op de stoel voor extra zitcomfort.

Een arthrodesestoel heeft het ideale zitkussen als u hinder ondervindt van de volgende lichamelijke klachten:

 • » heupproblemen
 • » knieproblemen
 • » beenamputatie
 • » pijnklachten

Voordelen van een arthrodesestoel

Bij veel gebruikers van een arthrodesestoel gaat het niet alleen om een aanpassing van de zitting. Zij ervaren dikwijls ook meer problemen met:

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over Zeer nette gebruikte Atrodese trippelstoel
  Premium dealer van:
  Tips!

  Te koop aangeboden Van Raam Driewielfiets Easy Rider in zeer goede staat en er is weinig kilometers mee gereden. Jaar van fabricage is 2017. De aanschafprijs inclusief toebehoren bedroeg €7.505,–
  Nu voor een prijs van €4.846,–
  <lees meer>

  Gesloten

  Vrijdag na koningsdag en na Hemelvaart respectievelijk  28 april en 19 mei zijn wij gesloten.

  De zaterdagen zijn wij op afspraak gewoon geopend.

   

  Nieuwe gebruikte traplift

  Sinds kort hebben we een nieuwe samenwerking met Smienk Trapliften.

  Van de week hebben we onze eerste klant erg blij gemaakt met zijn nieuwe gebruikte traplift.

  Dat geeft al gauw een besparing van een paar duizend euro toch mooi meegenomen in deze dure tijd.

  Mobiliteit op Maat heeft nieuws!

  In samenwerking met Bax rijopleidingen zijn wij in januari 2023 gestart met geven van rijlessen voor mensen met een functiebeperking. Wij hebben een VW Golf ID-3 voorzien van enkele aanpassingen waaronder het gas geven en remmen aan het stuurwiel maar ook het bedienen van het gaspedaal met uw linker voet. Voor informatie vragen wij u contact op te nemen met Bax rijopleidingen te Drunen. Telefoon 0416-372450 of met ons natuurlijk 0416-560160

   

  Meer tips!