| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Wij zoeken jou!

Sta jij je mannetje als veelzijdig zelfstandig allround bankwerker/monteur dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een bedrijf die zorgt voor de mobiliteit van mensen zijn wij op zoek naar een collega die van aanpakken weet.

ALLROUND BANKWERKER/MONTEUR ( full time)

Wat ga je doen?

In een klein team ga jij je inzetten als allround monteur. Wat onder andere bestaat uit het daadwerkelijk aanpassen en repareren van auto aanpassingen of scootmobielen.

Maar ook het herstellen en vervangen van vrachtwagen- en of autostoelen, een diversiteit aan mogelijkheden.

Hierdoor is het een afwisselende baan met veel zelfstandigheid, het werk is op locatie of in onze werkplaats. Het is een baan waarin je veel contact hebt met onze cliënten en een klantgerichte instelling is van groot belang.  Daarnaast kom je te werken in een klein team die van aanpakken en van een prettige werksfeer houden. 

Wat vragen wij:

Wat bieden wij:

Over ons

Mobiliteit op Maat is gespecialiseerd in het mobiel houden van mensen. Dit doen wij door middel van autoaanpassingen, het op maat maken of leveren van autostoelen en het verrichten van preventief stoelonderhoud voor vrachtwagens (vooral op locatie). Mobiliteit op Maat kan alle voorkomende autoaanpassingen maken, of het nu gaat om een extra handgreep, een autostoel op maat of een rolstoellift.

Solliciteer nu

Ben je enthousiast over deze baan en wil je bij ons aan de slag als “BANKWERKER/MONTEUR”? Stuur ons vandaag jouw CV en motivatie toe of neem contact met ons op.

 

Mobiliteit op Maat B.V.

T.a.v. Ad Berkelmans

Cartografenweg 28a

5141  MT Waalwijk

Telefoon: 0416-560160
ad@mobiliteitopmaat.com

 

Terug naar tips
Premium dealer van:
Tips!
Te koop aangeboden een gebruikte driewiel fiets

Door een cliënt van ons te koop aangeboden een elektrische fiets die omgebouwd is als driewiel fiets. Bouwjaar 2013 vraagprijs € 900,=

Nieuw in ons gebruikte assortiment een SOLO

Deze tweedehands krachtpatser met bouwjaar 2014 hebben we voor u in de aanbieding. Hij heeft maar liefst een snelheid van 18 km/h en een actieradius van 70 km, dit is natuurlijk met nieuwe accu’s en onder de beste omstandigheden gemeten. De prijs is in overleg.

 

Buitenkansje 3 gebruikte Quingo2
Voor slechts € 950,=per stuk bieden wij deze Quingo Toura2 scootmobielen aan. Nieuwwaarde € 7.750,= De scootmobielen hebben een actieradius van maar liefst 70 km, de maximum snelheid is 18 km per uur. Ze hebben alle drie wat extra’s zoals een achteruitrijd camera, verwarmde handvaten of een windscherm. De bouwjaren zijn vanaf 2012 tot en met 2018. Als optie bieden we u nieuwe accu’s en een grote beurt aan. We zien u graag in onze showroom voor een proefritje. 
Gebruikte Renault Trafic 115 PK automaat.

Namens een cliënt bieden we een gebruikte Renault Trafic L2H1 aan: <lees meer>

Meer tips!