| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Wij zoeken jou!

Sta jij je mannetje als veelzijdig zelfstandig allround bankwerker/monteur dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een bedrijf die zorgt voor de mobiliteit van mensen zijn wij op zoek naar een collega die van aanpakken weet.

ALLROUND BANKWERKER/MONTEUR ( full time)

Wat ga je doen?

In een klein team ga jij je inzetten als allround monteur. Wat onder andere bestaat uit het daadwerkelijk aanpassen en repareren van auto aanpassingen of scootmobielen.

Maar ook het herstellen en vervangen van vrachtwagen- en of autostoelen, een diversiteit aan mogelijkheden.

Hierdoor is het een afwisselende baan met veel zelfstandigheid, het werk is op locatie of in onze werkplaats. Het is een baan waarin je veel contact hebt met onze cliënten en een klantgerichte instelling is van groot belang.  Daarnaast kom je te werken in een klein team die van aanpakken en van een prettige werksfeer houden. 

Wat vragen wij:

Wat bieden wij:

Over ons

Mobiliteit op Maat is gespecialiseerd in het mobiel houden van mensen. Dit doen wij door middel van autoaanpassingen, het op maat maken of leveren van autostoelen en het verrichten van preventief stoelonderhoud voor vrachtwagens (vooral op locatie). Mobiliteit op Maat kan alle voorkomende autoaanpassingen maken, of het nu gaat om een extra handgreep, een autostoel op maat of een rolstoellift.

Solliciteer nu

Ben je enthousiast over deze baan en wil je bij ons aan de slag als “BANKWERKER/MONTEUR”? Stuur ons vandaag jouw CV en motivatie toe of neem contact met ons op.

 

Mobiliteit op Maat B.V.

T.a.v. Ad Berkelmans

Cartografenweg 28a

5141  MT Waalwijk

Telefoon: 0416-560160
ad@mobiliteitopmaat.com

 

Terug naar tips
Premium dealer van:
Tips!
Scoozy, het alternatief voor een scootmobiel

Laat je niet tegenhouden door het stigma van een scootmobiel. Hier ziet u het moderne alternatief de Scoozy, het persoonlijke elektrische vervoermiddel met 4 wielen, een innovatief design en unieke eigenschappen. Ervaar de vrijheid en onafhankelijkheid van elektrische mobiliteit, onder alle omstandigheden. Heeft u interesse laat het ons weten! <lees meer>

Fit op de bank

De avondklok zal nog een tijdje blijven, daardoor bewegen we minder. Beweging heeft een positieve invloed op uw mentale gezondheid, <lees meer>

Wij zoeken jou!

Sta jij je mannetje als veelzijdig zelfstandig allround bankwerker/monteur dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een bedrijf die zorgt voor de mobiliteit van mensen zijn wij op zoek naar een collega die van aanpakken weet.

ALLROUND BANKWERKER/MONTEUR ( full time) <lees meer>

Meer tips!