| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Wij zoeken jou!

Sta jij je mannetje als veelzijdig zelfstandig allround bankwerker/monteur dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een bedrijf die zorgt voor de mobiliteit van mensen zijn wij op zoek naar een collega die van aanpakken weet.

ALLROUND BANKWERKER/MONTEUR ( full time)

Wat ga je doen?

In een klein team ga jij je inzetten als allround monteur. Wat onder andere bestaat uit het daadwerkelijk aanpassen en repareren van auto aanpassingen of scootmobielen.

Maar ook het herstellen en vervangen van vrachtwagen- en of autostoelen, een diversiteit aan mogelijkheden.

Hierdoor is het een afwisselende baan met veel zelfstandigheid, het werk is op locatie of in onze werkplaats. Het is een baan waarin je veel contact hebt met onze cliënten en een klantgerichte instelling is van groot belang.  Daarnaast kom je te werken in een klein team die van aanpakken en van een prettige werksfeer houden. 

Wat vragen wij:

Wat bieden wij:

Over ons

Mobiliteit op Maat is gespecialiseerd in het mobiel houden van mensen. Dit doen wij door middel van autoaanpassingen, het op maat maken of leveren van autostoelen en het verrichten van preventief stoelonderhoud voor vrachtwagens (vooral op locatie). Mobiliteit op Maat kan alle voorkomende autoaanpassingen maken, of het nu gaat om een extra handgreep, een autostoel op maat of een rolstoellift.

Solliciteer nu

Ben je enthousiast over deze baan en wil je bij ons aan de slag als “BANKWERKER/MONTEUR”? Stuur ons vandaag jouw CV en motivatie toe of neem contact met ons op.

 

Mobiliteit op Maat B.V.

T.a.v. Ad Berkelmans

Cartografenweg 28a

5141  MT Waalwijk

Telefoon: 0416-560160
ad@mobiliteitopmaat.com

 

Terug naar tips
Premium dealer van:
Tips!
Openingstijden Koningsdag

Zo fanatiek zijn we dat u ook op Koningsdag tot 12 uur bij ons terecht kunt!

Voor de rest geniet van uw vrije dag.

Buitenkans jong gebruikte scooter

We hebben hem net pas binnen gekregen een jong gebruikte scootmobiel, de stoere Galaxy II Deluxe.

Deze scootmobiel  is een zeer luxe in de 20 km/u versie met extra zware accu’s voor een grotere actieradius. Dit model is de alles kunner binnen het Excel assortiment; dankzij de hoge bodemvrijheid is het mogelijk om zorgeloos ritten te maken in bijvoorbeeld het bos of op ander ruig terrein. Hij heeft slechts 82 km op de teller. Vanaf 1 maart dit jaar mogen er geen scooters meer geleverd worden die harder gaan dan 15 km/u, dus dit is één van de laatste jong gebruikte die u in deze versie kunt kopen.

Nu bij ons voor slechts € 2.950,=, nieuw waarde € 4.063,=

 

 

Dé drinkbeker voor trillende handen nu in de aanbieding!

SASSCup

Deze beker is speciaal ontwikkeld voor personen die problemen ervaren bij het drinken door trillende handen of een verminderde motoriek. Bijvoorbeeld personen met een verstandelijke of fysieke beperking zoals de ziekte van Parkinson, spastische bewegingen en tremoren.

<lees meer>

Meer tips!