| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Wij zoeken jou!

Sta jij je mannetje als veelzijdig zelfstandig allround bankwerker/monteur dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een bedrijf die zorgt voor de mobiliteit van mensen zijn wij op zoek naar een collega die van aanpakken weet.

ALLROUND BANKWERKER/MONTEUR ( full time)

Wat ga je doen?

In een klein team ga jij je inzetten als allround monteur. Wat onder andere bestaat uit het daadwerkelijk aanpassen en repareren van auto aanpassingen of scootmobielen.

Maar ook het herstellen en vervangen van vrachtwagen- en of autostoelen, een diversiteit aan mogelijkheden.

Hierdoor is het een afwisselende baan met veel zelfstandigheid, het werk is op locatie of in onze werkplaats. Het is een baan waarin je veel contact hebt met onze cliënten en een klantgerichte instelling is van groot belang.  Daarnaast kom je te werken in een klein team die van aanpakken en van een prettige werksfeer houden. 

Wat vragen wij:

Wat bieden wij:

Over ons

Mobiliteit op Maat is gespecialiseerd in het mobiel houden van mensen. Dit doen wij door middel van autoaanpassingen, het op maat maken of leveren van autostoelen en het verrichten van preventief stoelonderhoud voor vrachtwagens (vooral op locatie). Mobiliteit op Maat kan alle voorkomende autoaanpassingen maken, of het nu gaat om een extra handgreep, een autostoel op maat of een rolstoellift.

Solliciteer nu

Ben je enthousiast over deze baan en wil je bij ons aan de slag als “BANKWERKER/MONTEUR”? Stuur ons vandaag jouw CV en motivatie toe of neem contact met ons op.

 

Mobiliteit op Maat B.V.

T.a.v. Ad Berkelmans

Cartografenweg 28a

5141  MT Waalwijk

Telefoon: 0416-560160
ad@mobiliteitopmaat.com

 

Terug naar tips
Premium dealer van:
Tips!
Zo goed als nieuwe Sterling S425 te koop!

Compact met snelheid

De S425 heeft alle kenmerken van de S400, maar dan met meer kracht en kilometers. De S425 heeft heldere LED verlichting en uitstekende vering voor meer comfort met een maximale snelheid van 12 km/u. <lees meer>

DEMO model ERIS en Colibri 3 TE KOOP!

Wij bieden een nieuwe ERIS aan, omdat het bouwjaar 2017 is wordt hij met een flinke korting aangeboden. De originele prijs was € 2.099,= nu voor slechts € 1.425,=.

Tevens bieden een nieuwe Colibri 3 aan, bouwjaar 2018, de originele prijs was € 1.250,=  nu voor slechts € 950,=, deze is inmiddels verkocht!
<lees meer>

Open tijdens lockdown.

Onze werkplaats is deze lockdown periode gewoon geopend.

Wij vragen u een afspraak te maken voor het afhalen of herstellen van hulpmiddelen,

zodat we de genomen maatregelen in acht kunnen nemen.

Dit jaar zijn we 24 en 31 december de gehele dag gesloten.

Wij wensen u ondanks alle maatregelen liefdevolle feestdagen en vooral een gezond 2022.

2022!

Let op: Wij zijn vrijdag 24 december en vrijdag 31 december gesloten.

Meer tips!