| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Wij zoeken jou!

Sta jij je mannetje als veelzijdig zelfstandig allround bankwerker/monteur dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een bedrijf die zorgt voor de mobiliteit van mensen zijn wij op zoek naar een collega die van aanpakken weet.

ALLROUND BANKWERKER/MONTEUR ( full time)

Wat ga je doen?

In een klein team ga jij je inzetten als allround monteur. Wat onder andere bestaat uit het daadwerkelijk aanpassen en repareren van auto aanpassingen of scootmobielen.

Maar ook het herstellen en vervangen van vrachtwagen- en of autostoelen, een diversiteit aan mogelijkheden.

Hierdoor is het een afwisselende baan met veel zelfstandigheid, het werk is op locatie of in onze werkplaats. Het is een baan waarin je veel contact hebt met onze cliënten en een klantgerichte instelling is van groot belang.  Daarnaast kom je te werken in een klein team die van aanpakken en van een prettige werksfeer houden. 

Wat vragen wij:

Wat bieden wij:

Over ons

Mobiliteit op Maat is gespecialiseerd in het mobiel houden van mensen. Dit doen wij door middel van autoaanpassingen, het op maat maken of leveren van autostoelen en het verrichten van preventief stoelonderhoud voor vrachtwagens (vooral op locatie). Mobiliteit op Maat kan alle voorkomende autoaanpassingen maken, of het nu gaat om een extra handgreep, een autostoel op maat of een rolstoellift.

Solliciteer nu

Ben je enthousiast over deze baan en wil je bij ons aan de slag als “BANKWERKER/MONTEUR”? Stuur ons vandaag jouw CV en motivatie toe of neem contact met ons op.

 

Mobiliteit op Maat B.V.

T.a.v. Ad Berkelmans

Cartografenweg 28a

5141  MT Waalwijk

Telefoon: 0416-560160
ad@mobiliteitopmaat.com

 

Terug naar tips
Premium dealer van:
Tips!
Aero Comfort One
Vandaag een cliënt van ons blij gemaakt met een nieuwe lichtgewicht elektrische rolstoel.

De Aero comfort One is standaard voorzien van diverse opties waardoor hij in zijn basis uitvoering zeer compleet is. De ideale rolstoel met perfecte rijeigenschappen en een zeer hoog zitcomfort.
Deze rolstoel heeft een oogstrelend minimalistisch design, met zijn prachtige accenten voert u de boventoon op de weg.

Overal is over nagedacht bij deze rolstoel, u kunt hem binnen één seconde inklappen en in de auto vervoeren.
Ook heeft de Aero comfort One een hoog comfort gehalte doordat het frame is geveerd en ook de banden zijn hiermee voorzien.
De zachte rubberen banden met gaten zorgen voor net dat stukje extra vering waar u al zolang op wacht.

Nazomer actie!!

Door dat de Corona ons allemaal thuis hield hebben we nu voor u in de aanbieding twee spiksplinternieuwe scootmobielen met bouwjaar 2018.

Het gaat om de Colibri van Invacare, we hebben een driewiel met een grote accu en een driewiel met een kleine accu.

Voor degene met een grote accu is de adviesprijs € 1500,= wij bieden hem aan voor € 1050,= De actieradius is 16 km met een snelheid van 8 km/h.

Voor de Colibri met de kleine accu is de adviesprijs € 1330,=, wij bieden deze aan voor slechts € 950,= De actieradius is 11 km met een snelheid van 8 km/h.

Natuurlijk krijgt u gewoon twee jaar garantie op de scootmobiel! Click hier voor meer informatie

Nieuwe stoere scootmobiel 22 km/u

Kijk eens wat een stoere jongen!

<lees meer>

Te koop aangeboden een gebruikte driewiel fiets

Door een cliënt van ons te koop aangeboden een elektrische fiets die omgebouwd is als driewiel fiets. Bouwjaar 2013 vraagprijs € 900,=

Meer tips!