| Tel.: 0416 560 160 | Contact |

Bediening verlichting, wissers, etc.

Indien u last heeft van krachtverlies of zelfs uitval aan één van de armen kan er voor zorgen dat de gebruikelijke functies zoals richtingaanwijzer, contactslot, of ruitenwisser niet meer te bedienen zijn. Een kleine aanpassing kan dit weer mogelijk maken.

Dikwijls is het mogelijk een groot aantal bedieningsfuncties te verwerken in de stuurknop. Het werkt als een soort van afstandsbediening aan het stuur.

Een simpele oplossing voor het verplaatsen van de richtingaanwijzer / groot-licht is een hendel over het stuur. Deze kan van links naar rechts of andersom worden verplaatst, d.m.v. een simpele hendel over het stuur.

Het contactslot kan ook naar de andere kant van het stuur / stuurkolom verplaatst worden.

Zo zijn er meerdere aanpassingen voor diverse bedieningsfuncties te bedenken. De meest voorkomende zijn op deze pagina besproken. Informeer ons gerust naar de mogelijkheden, indien u een specifieke beperking heeft. Wij worden graag uitgedaagd voor complexe auto aanpassingen.

Mobiliteit op Maat kijkt samen met u en het C.B.R (Centraal Bureau Rijvaardigheid) wat de mogelijkheden voor u zijn. Wij bieden ook tal van mogelijkheden om deze aan te passen aan het interieur van uw auto.

 

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over Bediening verlichting, wissers, etc.
  Premium dealer van:
  Tips!
  Gebruikte Easy Rider van Van Raam

  Te koop aangeboden Van Raam Driewielfiets Easy Rider in zeer goede staat en er is weinig kilometers mee gereden. Jaar van fabricage is 2017. De aanschafprijs inclusief toebehoren bedroeg €7.505,–
  Nu voor een prijs van €4.846,–
  <lees meer>

  Nieuwe gebruikte traplift

  Sinds kort hebben we een nieuwe samenwerking met Smienk Trapliften.

  Van de week hebben we onze eerste klant erg blij gemaakt met zijn nieuwe gebruikte traplift.

  Dat geeft al gauw een besparing van een paar duizend euro toch mooi meegenomen in deze dure tijd.

  Mobiliteit op Maat heeft nieuws!

  In samenwerking met Bax rijopleidingen zijn wij in januari 2023 gestart met geven van rijlessen voor mensen met een functiebeperking. Wij hebben een VW Golf ID-3 voorzien van enkele aanpassingen waaronder het gas geven en remmen aan het stuurwiel maar ook het bedienen van het gaspedaal met uw linker voet. Voor informatie vragen wij u contact op te nemen met Bax rijopleidingen te Drunen. Telefoon 0416-372450 of met ons natuurlijk 0416-560160

   

  Te koop gebruikte 3 wiel fiets van ROAM

  Te koop aangeboden: Rider met zitje van Roam

  inclusief versnellingsnaaf met 7 versnellingen en handrem, boodschappenmand en veiligheidsslot.

  Bouwjaar september 2021 van € 3634,= voor € 2995,=

  Meer tips!