Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160

Uw scootmobiel specialist in Tilburg

maandag 18 februari 2019

Scootmobiel op maat in Tilburg en omgeving

 

Bent u niet meer zo mobiel, maar wilt u wel binnenshuis en buiten de deur blijven bewegen? Dan is een scootmobiel wellicht wel wat voor u. Bij Mobiliteit op Maat hebben we een ruim assortiment scootmobielen waar u uit kunt kiezen. Ook voor andere oplossingen op het gebied van mobiliteit bent u bij ons aan het juiste adres, zoals rollators, rolstoelen en aanpassingen aan uw auto. Wij werken vanuit Waalwijk en komen ook graag bij u thuis in de hele regio Brabant, waaronder Tilburg en 's Hertogenbosch. 
  

Scootmobielen 

 

Onze scootmobielen zijn de ideale oplossing wanneer u niet zo goed ter been bent, maar graag zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven functioneren. U gebruikt hem eenvoudig binnenshuis en kunt er ook makkelijk mee naar buiten, bijvoorbeeld voor een boodschap of een bezoekje aan de kinderen. Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen en u helpen met het uitzoeken van een scootmobiel die goed bij u past. Ook gaan zij mee wanneer u een proefrit maakt, zodat u zeker weet hoe alles werkt. Mocht u op een later moment nog vragen hebben? Ook dan staan onze vriendelijke en deskundige medewerkers natuurlijk voor u klaar. 
  

Mobiliteit op maat in Brabant 

 

Onze showroom, kantoor en werkplaats zijn sinds begin 2018 gevestigd in een mooi nieuw pand in Waalwijk. Als het voor u lastig is om naar ons toe te komen, dan komen we natuurlijk gewoon bij u thuis langs. Deze service bieden wij in de hele regio, dus ook wanneer u bijvoorbeeld in Tilburg of 's Hertogenbosch woont. Wilt u meer weten over Mobiliteit op Maat en wat wij u kunnen bieden? Of weet u al welke scootmobiel u wilt en wilt u deze bestellen? Neem dan contact met ons op.

 

Laatste nieuws
23 januari 2019

tijdelijke huur

Bent u tijdelijk minder mobiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een korte termijn kunt u een scootmobiel bij ons huren.  Lees meer »

Nieuws archief
Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuws archief