Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160

Scootmobielen regio Tilburg en Den Bosch | Mobiliteit op Maat

Scootmobiel op maat nabij Tilburg en Den Bosch

Bent u niet meer zo mobiel, maar wilt u wel binnenshuis en buiten de deur blijven bewegen? Dan is een scootmobiel wellicht wel wat voor u. Bij Mobiliteit op Maat hebben we een ruim assortiment scootmobielen waar u uit kunt kiezen. Ook voor andere oplossingen op het gebied van mobiliteit bent u bij ons aan het juiste adres, zoals rollators, rolstoelen en aanpassingen aan uw auto. Wij werken vanuit Waalwijk en komen ook graag bij u thuis in de hele regio Brabant, waaronder Tilburg en Den Bosch

Scootmobielen  

Onze scootmobielen zijn de ideale oplossing wanneer u niet zo goed ter been bent, maar graag zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven functioneren. U gebruikt hem eenvoudig binnenshuis en kunt er ook makkelijk mee naar buiten, bijvoorbeeld voor een boodschap of een bezoekje aan de kinderen. Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen en u helpen met het uitzoeken van een scootmobiel die goed bij u past. Ook gaan zij mee wanneer u een proefrit maakt, zodat u zeker weet hoe alles werkt. Mocht u op een later moment nog vragen hebben? Ook dan staan onze vriendelijke en deskundige medewerkers natuurlijk voor u klaar.   

een scootmobiel uit het assortiment nabij Tilburg

Mobiliteit op maat in heel Brabant  

Onze showroom, kantoor en werkplaats zijn sinds begin 2018 gevestigd in een mooi nieuw pand in Waalwijk. Als het voor u lastig is om naar ons toe te komen, dan komen we natuurlijk gewoon bij u thuis langs. Deze service bieden wij in de hele regio, dus ook wanneer u bijvoorbeeld in Tilburg of in Den Bosch woont. Bent u opzoek naar een goedkope scootmobiel? Overweeg dan zeker een tweedehandse scootmobiel van Mobiliteit op Maat.

Meer weten over Mobiliteit op Maat en wat wij u kunnen bieden? Misschien weet u al welke scootmobiel u wilt en wilt u deze bestellen? Neem dan contact met ons op!

 

  Laatste nieuws
  23 januari 2019

  tijdelijke huur

  Bent u tijdelijk minder mobiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een korte termijn kunt u een scootmobiel bij ons huren.  Lees meer »

  Nieuws archief
  Informatie aanvragen

  Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Nieuws archief