Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160

Rembediening

In het geval dat het voor u een belemmering is of gaat worden om de standaard remmen van uw voertuig te kunnen bedienen heeft Mobiliteit op Maat (in samenwerking met het CBR) diverse mogelijkheden om de rem op een andere manier te gaan bedienen. Denkt u eens aan de bediening met de knie of met de hand. Hiernaast hebben wij nog vele andere opties om het bedienen van de remmen te vereenvoudigen. Informeer bij onze verkoop adviseurs wat de mogelijkheden zijn in uw voertuig.

Handbedrijfsrem
Rembediening

Indien het afremmen van uw voertuig niet meer mogelijk is met de pedalen ,biedt Mobiliteit op Maat vele andere mogelijkheden.

Meer info
Handbedrijfsrem "technodrive"
Rembediening

De Techno-drive handbedrijfsrem is een compacte handrem. Door het design van deze handrem is hij in vele voertuigen toepasbaar, waardoor hij nauwelijks opvalt. 

Meer info
Handbediening "Push pull"
Rembediening

Handbedrijfsrem "Push-pull" is een op de vloer gepositioneerde handrem met gas bediening. Meerdere uitvoeringen leverbaar (zie optioneel).

Meer info
Rem kantel pedaal
Rembediening

Remmen met een rem kantel pedaal waardoor u uw been niet meer hoeft te verplaatsen tijdens het wisselen van gas naar rem pedaal.

Meer info
Gas-rem schuif
Rembediening

Het bedienen van gas en rem in een horizontale beweging is mogelijk met een gas-remschuif. Deze is zowel leverbaar voor de linker als de rechter arm.

Meer info
Knie rem bediening
Rembediening

Het bedienen van de rem met uw knie, gepositioneerd onder het stuurwiel. Uitneembaar en zowel links als rechts bedienbaar.

Meer info
Laatste nieuws
23 januari 2019

tijdelijke huur

Bent u tijdelijk minder mobiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een korte termijn kunt u een scootmobiel bij ons huren.  Lees meer »

Nieuws archief
Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

aanvragen