Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160

In/uitstappen

Er zijn diverse hulpmiddelen beschikbaar waarmee het eenvoudiger wordt om in of uit uw voertuig te kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan extra handgrepen welke geplaatst kunnen worden op posities waar u deze wenst, stoelen die naar buiten draaien of een originele stoel die hoger geplaatst kan worden. Hiernaast hebben wij nog vele andere opties om het in of uitstappen te vereenvoudigen. Informeer bij onze adviseurs naar de mogelijkheden in uw voertuig.

In/uit stap hulpmiddelen
In/uitstappen

In of uitstappen waarbij uw autostoel u buiten de auto brengt. Rekening gehouden met het hoogte verschil om een transfer te kunnen maken vanuit een rolstoel.

Meer info
Zwenkstoel
In/uitstappen

In en uitstappen vereenvoudigen dit kan d.m.v. een draai/zwenkstoel. Voor zowel bestuurder als passagier.Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden

Meer info
Zittingheffer
In/uitstappen

Zittingheffer om u net het wel bekende "duwtje in de rug" te geven. Hierdoor is het mogelijk om gecontroleerd in of uit te stappen.

Meer info
Leren zitvlak
In/uitstappen

Vaak kan het voldoende zijn om uw zitvlak met leer te bekleden, al of niet in combinatie met het afvlakken van de zijwangen om zo makkelijker in- en uit de auto te kunnen draaien.

Meer info
Laatste nieuws
23 januari 2019

tijdelijke huur

Bent u tijdelijk minder mobiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een korte termijn kunt u een scootmobiel bij ons huren.  Lees meer »

Nieuws archief
Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

aanvragen