Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160

Gasbediening

Indien het gas geven voor u in uw voertuig een belemmering vormt of pijnlijk is, heeft Mobiliteit op Maat de expertise in huis om samen met u op zoek te gaan naar een passende oplossing. Of het nu gaat om het gas geven met de linkervoet, met de knie of met de hand, wij hebben een tal van mogelijkheden die wij in samenwerking met het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid) kunnen bekijken.

Gas pedaal links
Gasbediening

Waneer het bedienen van het gaspedaal niet meer mogelijk is met de voet ,biedt Mobiliteit op Maat vele mogelijkheden om het gasgeven op een andere manier plaats te laten vinden.

Meer info
Knie gas bediening
Gasbediening

Het gas bedienen met uw knie, gepositioneerd onder het stuurwiel. Uitneembaar en zowel links als rechts bedienbaar. vraag onze adviseurs om een passend advies.

 

Meer info
Hand gas bediening
Gasbediening

Het bedienen van het gaspedaal met uw hand. Vraag onze verkoop adviseurs wat de mogelijkheden voor u zijn.

Meer info
Gas slof bediening
Gasbediening

Indien u het originele gaspedaal niet goed meer kunt bedienen ,zou een gas-slof of kantelpedaal u de mogelijkheid bieden toch gebruik te kunnen maken van uw voertuig.

Meer info
Laatste nieuws
23 januari 2019

tijdelijke huur

Bent u tijdelijk minder mobiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een korte termijn kunt u een scootmobiel bij ons huren.  Lees meer »

Nieuws archief
Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

aanvragen