Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160
Autostoelen op Maat

Wij zijn de stoelenspecialist voor autostoelen, vrachtwagenstoelen, tractorstoelen en stoelen voor grondverzetmachines. Wij zijn dealer van Scheel Autofauteuils, Recaro Autostoelen, Isringhausen (ISRI), ASS autostoelen en Grammer. Onze klanten zijn chauffeurs, machinisten, loonwerkers, vertegenwoordigers, kilometervreters, mensen met rugklachten en/of zitproblemen. Naast het leveren van nieuwe stoelen zijn wij de aangewezen partij voor het repareren of reviseren van uw stoelen. Ook leveren wij alle stoelonderdelen en zittingen.

Lees meer
Vitaliteit op Maat

Wij zijn de specialist om u mobiel te houden. Zodra lopen en fietsen moeilijk wordt hebben wij voor u een tal van mobiliteitsproducten om naar buiten te kunnen blijven gaan. Wij leveren scootmobielen van Vermeiren en Sterling, speciale fietsen van ROAM en hebben een breed assortiment rollators in onze showroom.

Lees meer
Autoaanpassingen

Wij zijn de specialist om uw auto aan te passen aan uw beperking zodat u toch veilig de weg op kunt. Voor zelfrijders doen we dit in nauw overleg met het CBR en het UWV. Voor meerijders met de afdeling WMO van uw gemeente en MEE. Door onze grote kennis op dit gebied kunnen wij u altijd adviseren wat voor u de beste oplossing is en waar u kunt aankloppen voor een financiële bijdrage.

Lees meer
Laatste nieuws
17 januari 2018

Verhuisd

Hoera!!!! Het is gelukt!!!! Wij zijn verhuisd!!!!  Na een drukke maand rondom kerst hebben wij ons oude pand netjes achter kunnen laten e...  Lees meer »

Nieuws archief
Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

aanvragen